Livestream Volkswagens årlige mediekonference og verdenspremieren på en ny ID.-model


Onsdag den 15. marts vil byde på en lind strøm af nyheder fra Hamborg, hvor Volkswagen afholder to internationale presseevents. Her vil du blive præsenteret for Volkswagens resultater i 2022, høre om mærkets fremtidige strategi, og dagens højdepunkt bliver verdenspremieren på en ID.-konceptbil, der sætter retningen for mærket i de kommende år.

Kl. 10:00 – 11:00

Volkswagens årlige mediekonference
Her præsenterer Volkswagen sine resultater for regnskabsåret 2022. Volkswagen CEO Thomas Schäfer og finansdirektør Patrik Andreas Mayer vil redegøre for tallene. De vil også give et overblik over mærkets strategi, og hvordan Volkswagen har til hensigt yderligere at accelerere mærkets elektriske omstilling og blive den førende udbyder af elektrisk mobilitet.

Kl. 18:30

VOLKSWAGEN - FOR THE PEOPLE
Volkswagen CEO, Thomas Schäfer, vil sammen med topledelsen præsentere mærkets fremtidige strategi, og hvordan man vil positionere Volkswagen-mærket i de kommende år. Til denne VOLKSWAGEN – FOR THE PEOPLE presseevent præsenteres en konceptbil, der giver dig en meget specifik forsmag på en ny elbil fra mærket, som også introducerer et nyt designsprog for Volkswagens fremtidige modeller.

Du har adgang til livestream af Volkswagens årlige mediekonference 2023 og VOLKSWAGEN – FOR THE PEOPLE event via nedenstående links. Du skal benytte samme links til hver af de to presseevents:

https://www.volkswagen-newsroom.com/en/live-stream-5455

https://www.youtube.com/watch?v=4SPDN-JsnJI

https://www.linkedin.com/events/volkswagen-forthepeople7039536732064600064/

Efter afslutning af hver presseevent vil pressetekster, fotos og video etc. være tilgængelig på:

https://www.volkswagen-newsroom.com/en


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk